Formidling & Oplevelser

Natur og Kulturformidler
Jeg elsker at dele ud af viden, der åbner folks øjne og udvider deres horisont. At se deres begejstring, er en meget livsbekræftende ting for mig. Derfor passer det også godt med, at jeg læser til Natur- & kulturformidler, på Skovskolen i Nødebo. 

Hele essensen af at formidle og skabe gode oplevelser, handler om at benytte de bedste teknikker indenfor de forskellige formidlingsformer. Ydermere kommer kommunikation, projektledelse, innovation og interkulturel kommunikation også i spil. Alt sammen bliver en del af de kompetencer, vi ender ud med at tilbyde.

En god oplevelse indebærer for mig :

  • at få deltagernes sanser i brug
  • skabe tryghed mellem dem og mig 
  • udvide horisonten, de skal have lært noget nyt
  • være bevidst om målgruppens behov

Læs om Natur- og Kulturformidler uddannelsen

Oplevelser
Er et af dine største ønsker at kunne snitte din helt egen ske, fra et friskt stykke træ, til et færdig, funktionelt emne? Så er jeg her for at hjælpe dig.

En af mine stærke kompetencer er kursusdannelse og workshops, efter flere års erfaring fra både i ind- og udland. Jeg tilbyder derfor skræddersyet snittekurser:

  • tre niveauer: begynder, øvet og avanceret. 
  • forskellige varighed fra et par timer, til en hel weekend.
  • 1-til-1 undervisning, 2-4 eller grupper på til 5-8
Udgangspunktet er at man lærer alle relevante snitteteknikker, materialevalg, sikkerhed, få kendskab til det 'rigtige' værktøj, kort gennemgang af slibning, samt at du vil komme hjem med en eller flere af dine egne kreationer.

Kurser på 6 timer og derover, vil der blive serveret økologisk frokost, samt kaffe og kage.

Er du interesseret i et kursus? Så klik her

 

Left Fortsæt med at shoppe
Din ordre

Der er ingen vare i din kurv