Slöjden i hverdagen - så kom der gang i butikken

'Slöjden i hverdagen'

Så skete det endelig, webshoppen og bloggen blev skudt afsted. Det har jeg bare ventet virkeligt længe på.

Jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer siden, og har tilmed en masse spændende og lækre sløjd produkter med i mit sortimentet. Der er masser af skeer til forskellige formål, mine flotte og unikke skamler, og noget helt nyt: tallerkener. De første er i elmetræ, som er hårdt, smukt og holder 'næsten' for evigt som min skov kammerat siger det. 

Et andet produkt jeg godt vil vise jer, er de skeer jeg lavede til, og i samarbejde med Nicolai Nørregaard fra michelin restaurant 'kadeau' på Christianshavn. Kirsebær te/dessert skeer og ahorn spiseskeer, som bliver brugt derinde.

Jeg vil i løbet af foråret også annoncere datoer for snittekurser, samt 1-til-1 kurser, fra basic snitte teknikker, design og værktøj, til øvede der f.eks. vil have fuld fokus på finish og dekoration.

En sidste ting: Jeg er også begyndt at slibe knive, sakse, stemmejern og drejestål. Det kommer der også mere om.

Jeg er pt. i gang med at læse en professionsbachelor, Natur- og Kulturformidler, på Skovskolen i Nødebo. Det tager en del af min tid, men sløjden har en stor plads i mit hjerte, så den slipper jeg aldrig. Der kan godt forekommer lidt ventetid med nye lækre produkter. Sådan må det være, for en periode.. ikke sandt? ;)

Alt det bedste
 - Jonas Als

Indehaver og 'sløjder'
Woodcraft by Jonas Als
Tilføj en kommentar

Bemærk at alle kommentarer skal godkendes før de publiceres