Snittekurser: grupper og 1-til-1

Snittekurser: grupper og 1-til-1

Hej læser! 

Jeg er den seneste tid begyndt at lave lidt flere kurser end jeg har lavet før. Grundlæggende er jeg blevet dygtigere til at undervise, og føler jeg kan levere et godt solidt kursus. Da jeg er begyndt at få flere forespørgsler fra folk, specielt fra folk der søger 1-til-1, har jeg selvfølgelig grebet bolden, og gjort noget mere ved det.

Det kan være rigtigt svært at komme i gang med at snitte i træ, og derfor at det en rigtig god ide at få ordentligt styr på nogle af de vigtigste grundteknikker. Det er det flere grunde til:

 • De sikkerhedsmæssige hensyn der skal tages, for at undgå at komme alvorligt til skade. Det er trods alt meget skarpt værktøj vi arbejder med

 • en typisk begynderfejl er at vælge det forkerte træ med kerne/sidegrene, der næsten altid flækker eller laver masser af ravage. Det er spild af hårdt arbejde, og ender med at tage lysten fra en.. Det bidrager ikke ligefrem til at skabe med hænderne

 • ved god og grundigt slibning af ens værktøj, bliver ens arbejde flottere, det bliver meget nemmere at snitte og skulle man skære sig, er det allerbedst med en ultra skarp kniv. Det heler hurtigere 


Det skulle helst også gerne være en fornøjelse, at sidde og snitte hjemme i stuen, i skoven, på arbejdet eller i sengen. Ja, nogle af os er på!

Så derfor tilbyder jeg nu forskellige snittekurser:

 • 1-til-1 kurser på 3-6 timer
 • 2 - 4 kurser på 3-6 timer
 • 5 - 8 kurser på 6 time

Her går vi alt det basale igennem som: snitteteknikker, værktøj, hvilket træ, sikkerhed, form og design, efterbehandling, samt slibning af værktøj. 

  Vi snitter først en spisepind og øver nogle basale snitteteknikker, hvorefter vi går videre til en eller flere skeer af forskellig form, og går mere i dybden.
  Så når kurset er over kommer man hjem med minimum en ske, og en masse praktisk viden om hvordan man kommer videre.

  .. Og så er der selvfølgelig kage, kaffe og økologisk frokost med i kurset.

  Snittekursus finder du her

  Smid gerne en kommentar! Jeg vil meget gerne høre fra dig, om hvad du synes der er det sværeste ved at snitte. :)

  Comments

  Jonas Als

  Hej hvad koster dine kurser , syntes ikke at jeg kan se det 🤗. Jeg er bare helt vild med træ og vil gerne lære at snitte fugle, katte eller alt muligt andet . Har fået en dreje bænk men er aldrig kommet igang – det vil jeg også gerne . Glæder mig til at høre fra dig mvh anne

  Jonas Als

  I et snittekursus 1:1 (6 timer) kan man så “reservere” 2 timer til slibning – i stedet for det selvstændige kursus i dette ?

  Leave a comment

  Left Continue shopping
  Your Order

  You have no items in your cart