Er du også træt af sløve knive? Bare rolig.. Jeg gør din hverdag meget nemmere

Er du også træt af sløve knive? Bare rolig.. Jeg gør din hverdag meget nemmere

Sidste år begyndte jeg at tilbyde professionel slibning af næsten alle slags køkkenknive, i alle størrelser, samt sakse, økser, stemmejern etc. for mine kunder. Jeg kunne se at der var et behov derude, og hvis jeg kunne hjælpe folk med at komme af med nogle af hverdagens irritationer, skulle det da med glæde være mig en ære. Og det er det misandten!

Mere sikkert med skarpt værktøj 

Tænk engang at sløve knive i køkkenet er så dødhamrende irriterende. Det er faktisk både irriterende og decideret farligt, da man bruger langt flere kræfter med sløvt værktøj. Og flere kræfter er = at tingene bliver langt mere ukontrollerede. Og uanset om det er sløve eller skarpt, så kan det gå rigtigt galt. Jo skarpere, jo færre kræfter, jo mere sikkert.

Strygestål er godt, men..

Bruger du strygestål er det med til at vedligeholde æggen, og holde køkkenknivene skarpe. De bliver ikke slebet op, man retter bare æggen til. Efter måneders brug med strygestål, har man dog efterhånden fået rundet æggen så meget, at den har svært ved overhovedet at blive skarp. Derfor er det vigtigt at få slebet dem, så æggen er rettet op, ensartet og super klar til brug.
  

Jeg har valgt at kører med nemme priser:

  • Alle køkkenknive, uanset størrelse koster 50 kr.
  • Økser, stemmejern, huljern, sakse, drejestål etc. koster 50 kr.
  • Har knivene/værktøjerne store hakker, koster det +15 kr.
  • Knive til pålægsmaskine, og lign. koster 100 kr. 


Jeg sliber knivene med det samme, og jeg giver endda en kop kaffe eller the, imens du venter. Skulle det passe dig bedre, henter og bringer jeg gerne for et kørselsgebyr.

Så fra de i starten knap kan skære i en tomat, kan de efter slibning nappe hårene på armen. Og det er ikke bare mega sejt, det er også vildt lækkert.. Så lækkert at man helt glemmer hverdagens frustrationer.

Skulle man komme til at skære sig er det altid bedre med skarpe knive, da såret healer hurtigere. Skulle det gå helt galt er det nemmere for sygeplejersken at sy det sammen.. og så bliver de tilmed så glade når det er et rent og fint snit. Jeg taler af bitter erfaring.

Hvis du vil have slebet dine knive, så kontakt mig allerede i dag! Dine knive venter kun på en kærlig hånd.

 
TLF: 29 29 02 43
Mail: info@woodcraftbyjonasals.dk

 

Comments

Jonas Als

hej Jonas
jeg arbejder på en skole, hvor vi nogengange skal have slebet en del stofsakse. har du mængderabat ved flere? jeg kan selv hente og bringe saksene, da jeg bor i Græsted. mvh Malene

Leave a comment

Left Fortsæt med at shoppe
Din ordre

Der er ingen vare i din kurv